3CARE Mijn eigen ervaring met dit leefstijlprogramma

, , ,

Cliënten, die mij inmiddels goed kennen, weten dat wij altijd alles wat we in onze praktijk aanbieden, zelf uitproberen/testen. Op die manier kunnen we uit eigen ervaring overbrengen hoe bepaalde producten voelen, ruiken, wat het effect is van een behandeling en hoe het voelt als je bijvoorbeeld een bepaald voedingsprogramma volgt.

Zo ben ik nu het leefstijlprogramma van 3Care aan het volgen. Mijn ervaring deel ik graag met jullie.

Mijn ervaring (Annemiek – 56 jaar)

2 maart ben ik met de “APK” van 3CARE gestart. Eerlijk is eerlijk, de eerste dagen vond ik best een beetje lastig. Anders eten, ook andere voedingsproducten dan ik normaal gesproken gewend was, boodschappen doen, zoeken in de winkel naar de juiste producten, maar dat hoort er allemaal bij.

Welk voedingsprogramma je ook volgt, de eerste 1-1,5 week is altijd lastig. Het is nieuw, een verandering en wij mensen vinden veranderingen over het algemeen niet leuk, maar wel lastig! Het komt goed. De informatiemap van 3CARE is mooi, duidelijk, overzichtelijk en je volgt iedere dag de instructies. De gerechten zijn over het algemeen smaakvol en zeer eenvoudig klaar te maken. Het kost weinig tijd. En voor iemand als ik (weinig tijd en geen goede kokkin), is dat wel meegenomen.

Na de eerste dagen kwam ik goed in het ritme. Mijn gewicht daalde, en ik had absoluut geen honger. Eind maart was ik jarig … natuurlijk geen groot feest in verband met Corona, maar de eigen kinderen kwamen natuurlijk wel. En ik wilde hen het gebakje en een lekker glas wijn toch niet ontnemen. Zelf ben ik dat weekend ietsje creatief met de dagmenu’s omgegaan. Ik heb chocoladebrownie en kokosmacroon gebakken volgens 3Care recept, zodat ik toch ook iets lekkers had om van te smullen. En het smaakte echt lekker! (Direct wat meer gemaakt, zodat ik mijn cliënten ook wat kon laten proeven). Het afvallen gaat gestaag. De eerste paar weken natuurlijk wat harder. Soms blijf ik ook een paar dagen “hangen”, maar dat is ook normaal. We willen natuurlijk altijd dat het sneller gaat…..

Na de eerste 28 dagen was ik zo enthousiast, dat ik vervolgens weer bij dag 1 ben begonnen.

Wat is er concreet gebeurd, gedurende de eerste 6,5 week?

  • ik ben 7,5 kilo afgevallen
  • ik heb geen opgeblazen gevoel/buik meer
  • ik heb een zeer regelmatige ontlasting (geen obstipatie)
  • ik heb geen last meer van winderigheid (waar ik wat last van had, oeps!)
  • ik heb nagenoeg geen hoofdpijn meer (en dat had ik echt met regelmaat, zo’n 2-3 dagen achter elkaar)
  • ik slaap beter.
  • ik bruis van de energie

Voor mij zijn dit al meer dan voldoende redenen om de tweede 28 dagen af te maken.

(Update 14 juli 2021: inmiddels ben ik 11 kilo lichter)

Wil je dit ook?

Ben je enthousiast geraakt door mijn verhaal? Lees er meer over of maak een afspraak voor een adviesgesprek. Hier zijn geen kosten aan verbonden. Bel; 06-20299616

Ook kan je je aanmelden voor een webinar over 3Care. Laat het ons weten, zodat we je een link door kunnen sturen.