Zit de vakantie erop? En merk je dat je toch wat bent aangekomen? Of ben je het nu écht helemaal beu? Je wilt dit niet meer? Bedenk dan hoe je jouw doel wilt bereiken. Natuurlijk kunnen wij je daarbij helpen. 
Hoe werkt het?

Bij LijfStijling zijn er verschillende programma’s mogelijk om een blijvende, gezonde leefstijl aan te leren. Het gaat niet vanzelf, je moet er echt zelf ook hard aan werken. We vertellen je er graag meer over! 
We hebben een aanpak via de methode BodySupport (normale, gezonde voeding, bij voorkeur in combinatie met beweging en/of behandeling). En we hebben een aanpak waarbij je (gedeeltelijk en tijdelijk) gebruik maakt van eiwitmaaltijden. We werken in alle gevallen aan het aanpassen van de eetgewoonten en het leren maken van de juiste keuzes. 

Wil je direct na de zomer starten met onze aanpak? Dan hebben we iets leuks voor je.

Start je met ons afslankprogramma met eiwitmaaltijden, dan ontvang je een starterspakket van SlimDiet gratis, indien je het traject combineert met minimaal 10 E-Fit sessies. 
Je ontvangt een starterspakket van Kyalin gratis, indien je het traject combineert met minimaal 10 LPG endermologiebehandelingen. 
(betaling in 1x van het abonnement) 
Deze actie geldt niet alleen voor nieuwe cliënten maar ook voor bestaande/oud-clienten. De actie geldt bij start, uiterlijk 15 september 2020! 

Start je met de BodySupport aanpak (minimaal 18 weken), dan ontvang je een detox-thee (14-dagen kuur) als extraatje.