Vriendinnenkorting voor jou en jouw vriend(in), broer, (schoon)zus, (schoon)moeder, buurvrouw of buurman, partner, collega …. voor iedereen die je ook graag kennis wil laten maken met onze behandelingen. 

Vriendinnen delen (bijna) alles!

Ben je tevreden over de behandelingen voor het lichaam en/of gezicht bij LijfStijling? Vertel het een ander. Introduceer een vriend(in) en jullie ontvangen beiden 10% korting op een behandeling.

Je vult je eigen naam in op de kaart en geeft dit aan de persoon, die je ook graag kennis wilt laten maken met LijfStijling en die ons nog niet kent. Jouw vriend(in) vult de kaart verder in, levert deze in bij de eerste behandeling en ontvangt 10% korting. Vervolgens ontvang jij ook 10% korting op jouw eerst volgende behandeling,

De korting geldt voor iedere nieuwe cliënt die je aanbrengt en je mag zo vaak meedoen als je wilt. De kaart is niet geldig in combinatie met andere acties.

De kaart is verkrijgbaar bij ons in de praktijk in Maren-Kessel (gem. Oss).

Een tevreden cliënt is de beste reclame die ik me maar kan wensen. Ik wil je daarom hartelijk bedanken voor jouw enthousiasme!