Marion Maas, 58 jaar, 15 kilo

Afvallen met LijfStijling is voor mij gegarandeerd succes, want wederom ben ik er in geslaagd een aanzienlijk aantal kilo’s kwijt te raken.

Samen met een vriendin, die ook graag af wilde vallen, begonnen we eind januari (2020) aan de “proteïne-aanpak” van LijfStijling. Toegegeven, dit was voor mij een herhaling van zo’n 10 jaar geleden, toen ik met ongeveer de zelfde aanpak en ook onder begeleiding van Annemiek, 20 kilo was afgevallen. Ik heb dat gewicht van ongeveer 70 kilo best lang vol kunnen houden, maar in de loop der jaren sloop er toch steeds weer een kilootje bij. Na een vakantie of de feestdagen bleef er toch steeds wat plakken, maar mijn oude gewicht van 90 kilo heb ik gelukkig nooit meer bereikt. Wel de 85 kilo en dat vond ik met mijn lengte van 1.73 meter weer echt te veel worden.

Opnieuw beginnen …

Dus opnieuw aan de shakes, pannekoekjes, soepjes en repen in combinatie met veel verse groenten. Allemaal even lekker en super makkelijk vol te houden. Geen hongergevoel en met regelmaat wat lekkers eten; het ging weer als een speer.

Na drie maanden was ik weer 15 kilo kwijt en dus weer terug op mijn streefgewicht van 70 kilo. Nu eet ik alweer een week of 10 “normale” voeding en het lukt me goed om op gewicht te blijven. De weekmenu’s zijn daar een goede leidraad bij.

Positief!

Ook bij mijn vriendin vlogen de kilo’s eraf; we gingen eigenlijk steeds precies gelijk op. Dus eigenlijk kan ik alleen maar positief zijn over LijfStijling. Een methode die gegarandeerd werkt en waarbij de goede begeleiding ook zeker meehelpt.

Natuurlijk moet ik zelf op blijven letten met mijn voeding, maar dat is ook logisch. Voor nu ben ik weer super blij, dat ik weer lekker slank ben. Ik voel me beter, energieker en het is ook fijn dat kleding die ik leuk op een hangertje zie hangen, nu ook weer leuk aan mijn lijf staat. Zeker met de bruiloft van mijn zoon in het vooruitzicht!

Annemiek, dank voor jouw support.

Marion Maas

Aanvulling

De aanpak die Marion heeft gevolgd is uit te breiden met LPG endermologiebehandelingen en/of E-Fit training.