Dorine is 18 kilo afgevallen met de begeleiding van LijfStijling, ons beweegprogramma met E-Fit én LPG endermologie lichaamsbehandelingen. Lees haar verhaal:

Ik ben nooit écht slank geweest en dat was zeker mijn doel niet toen ik aan de bel trok bij LijfStijling. Ik was al enige tijd bezig met afvallen. Iedere keer ging er een kilo af, maar die kwam er ook weer aan. Ik beloofde mezelf van alles wanneer het gelukt zou zijn om onder de 80 kilo te wegen. Maar het lukte me gewoonweg niet.

Omdat het toch niet lukte, genoot ik maar van een extra wijntje, toastje, uit eten enz. Wat maakt het uit …

Inmiddels woog ik 90 kilo en kreeg ik steeds meer last van mijn artrose. Toch kwam het inzicht pas echt dat er iets moest gebeuren, toen mijn vriendin vertelde dat ze diabetes had gekregen door haar overgewicht.

Ik ben hulp gaan zoeken omdat ik inzicht wilde krijgen in mijn eetpatroon. In een fijn gesprek met Annemiek hebben we gekeken wat voor mij de juiste weg was. Naast gewone maaltijden heb ik ook gebruik gemaakt van een aantal producten om het afvallen te ondersteunen. Hierdoor mocht ik geen andere dingen tussendoor eten. Wat ben ik met mijn neus op de feiten gedrukt, toen ik zag wat er in de keukenkastjes bleef liggen nu ik mij netjes aan mijn andere eetstijl moest houden. Zoals ontbijtkoek, een worstenbroodje, vla, koekjes, zoet beleg. En ik dacht echt dat ik gezond bezig was …

Na hard werken, dus ook intensief sporten (ook bij LijfStijling, en dat valt echt mee hoor, zelfs wel leuk) en mezelf houden aan mijn eetafspraken (ik wil het geen dieet noemen, omdat het echt anders eten is en een bewustwording!!) ben ik in 6 maanden ruim 18 kilo afgevallen.

Ik moest zelfs meer gaan eten, echt waar … maar wel andere producten (gewoon te koop in een supermarkt, en echt niet duurder).

De begeleiding van het team van LijfStijling heeft mij enorm geholpen.

Ik ben nu bijna 10 maanden verder en ik blijf netjes op gewicht. Dat is inderdaad niet altijd makkelijk. Ik leg iedere dag klaar wat ik mag eten; dit helpt mij zodat ik niet ga winkelen in mijn keukenkastjes. Omdat ik onregelmatig werk is dit ook fijn, zodat ik mijn maaltijden goed kan verdelen over de dag/avond.

Ik loop nu wel eens langs een spiegel en denk dan “ben ik dat”. Naast alle positieve reacties ben ik vooral blij dat ik minder last heb van mijn artrose en moeheid. Ik ben ontzettend blij en vooral erg trots op mezelf, dat ik deze stap heb kunnen zetten.

Bedankt Dorine voor het delen van jouw verhaal. Wij zijn ook supertrots op je! Je ziet er prachtig uit en straalt aan alle kanten! 

Afvallen en bewegen kan in onze beide locaties: Maren-Kessel (gem. Oss) en Vught.