HOME BODY TREATMENT met ASAP

, , ,

Geef ook aandacht aan jouw body!

Onze lichaamsverzorging is vaak een “ondergeschoven kindje” ten opzichte van onze gezichtsverzorging. Jammer! LijfStijling heeft een mooie lichaamsbehandeling voor je om ook thuis jouw huid in optimale conditie te krijgen of te houden! In combinatie met onze LPG-endermologie wordt jouw huid natuurlijk helemaal verwend.

Wat is er belangrijk voor jouw huid?

Om jouw huid te verbeteren heb je tijd nodig … dat werkt het zelfde als bij sporten. Je hebt niet van de ene op de andere dag een super-conditie en ook is er meer nodig dan af en toe wat extra bewegen. Zo is het ook met jouw huid. Van belang zijn:

  1. de juiste bouwstoffen voor jouw lichaam: hiermee bedoelen we gezonde voeding en drinken! Voor het grootste deel heb je dit zelf in de hand. Maar natuurlijk ondersteunen wij je daarbij met tips en adviezen.
  2. een goede workout! Daarvoor kan je ook bij LijfStijling terecht. Met de LPG endermologie én de EMS-training heb je een optimale combinatie. Daarnaast kan je ook veel zelf doen. Wandelen in de buitenlucht! Begin daar eens mee. Maar we helpen je ook met specifieke oefeningen die je makkelijk thuis kan uitvoeren.
  3. en tijd … het is goed om thuis alvast met de juiste bodyproducten aan de slag te gaan. Deze zijn bedoeld om de huid soepel te houden, maar vooral ook om de afvalstoffen en vocht af te voeren. Bij consequent gebruik, zorgt het voor verminderen van cellulite én …. het verstevigt de huid.

Home treatment

We hebben een mooie thuispakket voor je samengesteld om lekker mee aan de slag te gaan. Wat houdt dit in?

  • ASAP-set met drie verzorgingsproducten voor het lichaam: de ASAP Body-Scrub, de ASAP Cellulite-tube met applicator, de ASAP Firming-cream.
  • Stappenplan met duidelijke uitleg en toebehoren.
  • Attentie om de behandeling thuis nóg beter uit te kunnen voeren.
  • Voedingsadviezen
  • Beweegadviezen

U betaalt voor dit pakket € 195,00 (waarde = € 255,00). 

Wil je dit ook voor jezelf? Of cadeau doen aan iemand? Laat het ons weten via 06-20299616.

ASAP Body bij LijfStijling Maren-kessel