Laat de huid van jouw lichaam stralen met LPG

, , ,
lpg glowing

LPG lichaamscremes

Tijdens de winterperiode wordt jouw huid een stuk droger. Dit merk je aan de schilfertjes die de huid minder aantrekkelijk maken. Om de huid weer te laten glanzen en onsierlijke schilfertjes te laten verdwijnen, biedt de Glowing Resurfacing Body Cream van LPG de oplossing.

Laat de huid van jouw lichaam weer stralen. Deze mooie creme revitaliseert, biedt een intense hydratatie (vochtbehoud) en gaat huidveroudering tegen.

Hoe zit dat ook al weer met veroudering van de huid? 

We weten, dat bij het ouder worden de celdeling vertraagt, dus ook de celdeling van onze huid. Een rijpere (lees: oudere) huid kan er wel twee maal langer over doen om een cel aan het huidoppervlak te vervangen dan een jongere huid. Daardoor kan de huid dof en vaal ogen en ontstaan er rimpeltjes. De barrière functie (lees: beschermingsfunctie) van de huid verzwakt waardoor de huid makkelijker vocht verliest en droog wordt. Droogte rimpeltjes (vaak wat craquelé), worden zichtbaar. Daarnaast wordt de huid slapper en minder elastisch door de afname van collageen, elastine en haluronzuur.

Wat doet de Glowing Resurfacing Body Cream van LPG?

Deze crème biedt een herstellende behandeling die voedt, verstevigt en verzacht met als resultaat het “new skin” effect.

LPG heeft aansluitend op haar behandelingen het exclusieve anti-age complex ontwikkeld. Dit bestaat uit een Elastine Booster, een Collageen Booster én een Hydratatie Booster. Hierdoor wordt de aanmaak van collageen en elastine extra gestimuleerd. Het fruitzuur in de crème, afkomstig van appelzuur, versnelt de celvernieuwing. Door de zachte micropeeling worden de dode huidcellen effectief verwijderd.

Wat zijn de resultaten van deze crème? 

Je bereikt met deze crème zichtbare resultaten, zoals:

  • kleine oneffenheden op de huid worden glad gestreken
  • de huid straalt meer
  • de droogte rimpeltjes vervagen
  • de beschermingsfunctie van de huid herstelt.
  • de huid is beter in staat om vocht vast te houden
  • ook werkt de creme preventief bij striae.

De crème voelt zijdezacht en iets olieachtig aan, is licht geparfumeerd en werkt snel in. Probeer het even uit in de salon!

Naast deze creme biedt LPG meerdere bodycremes die ieder een eigen doel dienen, zoals: Detox – Versteviging – Anti-Cellulite – Verminderen Vet – Vermoeide benen én een “droge” olie.