!!! LET OP – CORONA MAATREGELEN !!!     

Lieve LijfStijling klanten,

Na een paar onrustige nachten en veel wikken en wegen, heb ik moeten besluiten om alsnog meer ingrijpende maatregelen te nemen.

Dit betekent dat onze werkwijze tot tenminste 6 april als volgt is:

Schoonheidsbehandelingen gezicht / lichaamsbehandelingen / E-Fit trainingen:

Deze bedrijfsactiviteiten leggen we volledig stil tot in ieder geval 6 april. Tijdens deze behandelingen staan we in dusdanig nauw fysiek contact met jullie, dat we niet meer in kunnen staan voor een volledig veilige werkwijze.

We zullen jullie persoonlijk benaderen om de afspraak te verzetten naar een later tijdstip.

Voor de gezichtsbehandelingen geldt: probeer zo veel mogelijk jullie huidverzorging thuis goed uit te voeren, zodat jouw huid in optimale conditie blijft. Heb je advies nodig? Of producten? Laat het ons weten.

Weegconsulten, dieet- en verzorgingsproducten

Wij blijven beschikbaar voor weegconsulten, dieetadvisering en het afnemen van dieet- en verzorgingsproducten. We zullen hierbij de 1,5 m afstand goed in acht nemen.

Deze activiteiten doen we altijd tijdens een persoonlijke afspraak. Hierdoor zijn we nooit met te veel mensen tegelijk aanwezig én voorkom je ook dat je voor een gesloten deur staat. Bereikbaar voor het maken van een afspraak, bij voorkeur via 06-20299616 (bellen, app, sms). De geplande afspraken voor consulten kunnen zo veel mogelijk doorgang vinden. Zo niet, dan nemen wij contact met je op. 

Ben je niet in staat om zelf te komen, dan kunnen we ervoor zorgen dat jouw producten op een andere manier bij je komen. Binnen een straal van 20 kilometer (en een minimale afname van € 75,00) brengen we jouw bestelling gratis thuis. Ook is er de mogelijkheid om jouw bestelling per post te versturen.

Ook als je zelf langs komt is het handig als je ons vooraf een bestellijstje stuurt.

Ben je zelf niet fit?

Ben je zelf niet fit, verkouden, keelpijn, hoesten, koorts etc. laat het ons dan snel weten. We ontvangen je dan graag op een later moment weer bij ons in de praktijk. De gemaakte afspraken zullen we uiteraard kosteloos verzetten.

Bereikbaarheid

Je kan ons bereiken via sociale media (Facebook en Instagram), e-mail (marenkessel@lijfstijling.nl of vught@lijfstjiling.nl), telefonisch of via Whatsapp 06-20299616.

Net als iedereen vinden wij het ook een bijzonder vervelende en verdrietige situatie. We vragen jullie om begrip en we houden jullie op de hoogte als er nieuwe ontwikkelingen zijn. We hopen, dat jullie straks allemaal de weg weer weten te vinden naar LijfStijling Maren Kessel en Vught.

Tot slot wensen we jullie allemaal een goede gezondheid. Pas goed op jezelf en op elkaar.

Liefs,

Annemiek & Patty