Waar deuren sluiten, gaan deuren open!

We gaan uitbreiden

We zijn in Maren-Kessel druk bezig om de praktijk uit te breiden met twee nieuwe prachtige behandelruimtes, die straks voldoen aan alle huidige eisen: veel daglicht, een goede ventilatie, airco, heerlijke wellnessbanken en prettig ingericht. Samen met voldoende parkeergelegenheid en de landelijke omgeving, zorgen we er voor, dat iedereen zich welkom voelt. De nieuwe ruimtes worden in januari 2021 in gebruik genomen.

Dit betekent tegelijk, dat we alle activiteiten van LijfStijling Vught verhuizen naar Maren-Kessel. Woensdag 30 december 2020 staan de laatste afspraken gepland. Ook wel een beetje met pijn in mijn hart; je sluit niet zomaar de deur na vijf heerlijke en succesvolle jaren! Wie mij een beetje kent weet, dat dit besluit na veel wikken en wegen tot stand is gekomen.

Waarom?

De belangrijkste reden is, dat ik meer tijd wil besteden aan mijn gezin en kleinkinderen zonder … achterover te leunen!! We willen uiteraard minimaal dezelfde kwaliteit blijven leveren als jullie van ons gewend zijn. Deze twee zaken zijn voor mij persoonlijk niet te verenigen zolang ik mijn tijd en aandacht tussen twee vestigingen moet verdelen. We verleggen de focus dus naar 1 locatie!

Een andere reden is ook de onzekere periode die Corona met zich meebrengt. Niemand kan voorspellen hoe het gaat lopen. Tot nu toe zijn we deze periode zowel qua gezondheid als zakelijk gezien goed doorgekomen, maar wie zal het zeggen…

En ja “waar deuren sluiten, gaan ook deuren open”.

Toekomst

Bij het centreren van alle activiteiten op één locatie kunnen we nóg verder professionaliseren en ontwikkelen om jullie een nóg betere dienstverlening te bieden dan nu al het geval is. Ook zijn er nog nieuwe zaken die we verder uit willen werken en waar we jullie mee gaan verrassen.

En voor onze cliënten uit Vught en omgeving: Naar Maren-Kessel is het nog geen 20 minuten rijden en … jullie houden Patty & mij als vertrouwde gezichten.

We danken iedereen voor het vertrouwen de afgelopen vijf jaar in Vught en we hopen van harte dat we jullie in 2021 in Maren-Kessel mogen ontvangen! We kijken uit naar mooie gesprekken en fijne behandelingen met jullie.

Liefs,

Annemiek & Patty