De nood was hoog toen ik mijn eerste stap bij LijfStijling binnen zette. Eerlijk gezegd zette ik niet zelf de eerste stap. Vanuit Helmond is de rit naar Maren-Kessel niet altijd te plannen, dus de producten waren door mijn moeder opgehaald zodat ik direct aan de slag kon. Ik had namelijk nog een kleine drie maanden om in mijn trouwjurk te kunnen. De jurk was in november gekocht en hing in haar maatje 38 prachtig te wezen op haar hangertje. Klein probleem dat ik toen ik hem kocht maat 42 had en van november tot eind mei nog maar 4 kilo af had weten te krijgen. De tijd ging vele malen sneller dan de kilo’s. Het streven was ongeveer 15 kilo af te vallen.

De eiwitmaaltijden zorgden ervoor dat ik geen honger had en smaakten me wonderwel ook goed! De E-Fit training gaf voldoening en de kilo’s vlogen er, na een moeilijk begin, ook af. Door het intensieve sporten lukte het daarnaast ook nog om goed in mijn vel te komen. De ideale combinatie voor mij.

2 weken voor de bruiloft pastet de jurk. Het bewijs heb ik bijgevoegd. Een klein wonder volgens mijn omgeving. Maar samen met Annemiek heb ik er altijd in geloofd. Nu is het een kwestie van onderhouden. De producten neem ik nog in de ochtend en als tussendoortje en eens in de twee weken heb ik een afspraak om te zorgen dat het resultaat behouden blijft! (oktober 2016).

(Noot oktober 2017: inmiddels is Marloes bevallen van een prachtige zoon)