Thea Wertenbroek

,

“High five” voor Lijfstijling!

Opeens had ik er schoon genoeg van….

Na twintig jaar lang goed op gewicht te zijn gebleven, waren er, vooral de laatste jaren, heel veel onnodige kilo’s weer aangekomen. Sporten en het ene dieet na het andere werden uitgeprobeerd. Dit alles maakte wel mijn portemonnee slank, maar ik bleef dik.

November 2013 besloot ik, naar aanleiding van een advertentie van Lijfstijling, de laatste afvalpoging in mijn leven te wagen. Lukte dit niet, dan zou ik echt nóóit meer lijnen.

De eerste kennismaking was top. Het is een mooie frisse praktijk en ik kreeg overzichtelijke documentatie en een duidelijke uitleg. Daarbij werd er ook goed naar mij geluisterd en met me meegedacht. Mijn programma zou gaan bestaan uit het proteïnedieet met producten van Kyalin in combinatie met endermologie. Ik had nooit gedacht dat afvallen zo gemakkelijk kan zijn; het werkt fantastisch. Inmiddels ben ik ca. 24 kilo lichter wat mij totaal geen moeite heeft gekost, want de producten van Kyalin smaken superlekker en je hebt geen hongergevoel. Overdreven sporten was niet nodig. Een dagelijkse frisse wandeling voldoet. Ook heb ik nu veel minder last van mijn rugklachten en kan ik me veel beter bewegen!

Dit werkt echt en ik kan het iedereen, die af wil vallen, aanbevelen. Tot slot, de begeleiding is vriendelijk en bijzonder professioneel. In overleg is er veel mogelijk. Geen wonder dat sommige klanten van ver komen om juist bij Lijfstijling succesvol af te vallen. Voor mij nog maar een enkel kilootje te gaan! Ik zit weer lekker in mijn vel en roep enthousiast: “High five” voor Lijfstijling!(april 2014)

Foto VOOR (links) en NA (midden en rechts)

Nu – 2020 is Thea nog steeds op gewicht. Zij is een trouwe client van LijfStijling en volgt ons onderhoudsprogramma om het gewicht blijvend te stabiliseren.