José, 59 jaar, verloor bijna 12 kilo en kreeg weer zelfvertrouwen

José volgde bij LijfStijling het Traject “Gezond in je vel: Fit en aantrekkelijk”.

Zij liet ons het volgende weten:

Aanleiding

“Ik had voornamelijk veel lichamelijke klachten. Erg veel last van mijn voeten, knieën en rug. Hierdoor had ik meer moeite om mijn werk uit te voeren. Ik voelde me zeker niet aantrekkelijk en had weinig eigenwaarde (nu nog wel af en toe). Mijn gewicht heeft me nooit weerhouden om dingen niet meer te doen. Het ging wel vaak erg moeizaam.

Het financiële plaatje was wel iets waar ik door tegengehouden werd. Ook zat ik psychisch niet lekker door een scheiding en alle gevolgen daarvan. Ik ben toch gestart met het traject “Gezond in je vel: Fit en aantrekkelijk” omdat mijn dochter had aangekondigd, dat ze gaat trouwen én omdat ik een financiële meevaller had. Dat extra zetje had ik nodig.

Nu

Ik ben zelfverzekerder en voel me fit. Ik heb geen last meer van mijn voeten en knieën en kan mijn werk met plezier uitvoeren. Ook ben ik aan het daten omdat mijn zelfvertrouwen met sprongen vooruit is gegaan.

Ik zou iedere vrouw dit gunnen omdat je leven er een stuk aangenamer, vrolijker en eenvoudiger door wordt.

Verder

Ik wil Patty en Annemiek bedanken voor alle steun en support. Niet alleen bij het afvallen maar ook de gesprekken over van alles tijdens de behandeling. Ik straalde altijd uit dat ik veel zelfvertrouwen had. Dit is nu ook echt zo.

Door de voor mij best wel hoge kosten geef ik nu regelmatig mezelf een schop onder mijn kont als ik weer terug dreig te vallen in mijn oude patroon. Ik zeg dan letterlijk tegen mezelf in de spiegel; “Kom op laat niet alles voor niets geweest zijn. Niets of niemand is het waard om je vol te vreten”. Hou vooral ook van jezelf.”

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *