Jacqueline, 56 jaar, viel 15 kilo af met BodySupport

,

Jacqueline, 56 jaar, viel ruim 15 kilo af met het Leefstijl programma BodySupport bij LijfStijling

“Met het programma BodySupport, onder begeleiding van Annemiek, ben ik in 8 maanden tijd ruim 15 kilo kwijt geraakt. Body Support heeft mijn leven en  vooral mijn eetpatroon veranderd wat uiteindelijk toch het doel moet zijn van een dieet en afvallen. Ik blijf nu goed op gewicht. De begeleiding van Annemiek is hierin fantastisch; lekker laagdrempelig en meedenkend. Nu is mijn huid aan de beurt en laat ik me verwennen met de heerlijke gezichtsbehandelingen bij LijfStijling en met de producten voor huidverzorging voor thuis.

Ik ben blij dat ik LijfStijling in Maren -Kessel ontdekt heb. De 45 minuten reistijd heb ik er graag voor over.”
Jacqueline