Vrouw, 58 jaar, 17,6 kilo lichter met totaalprogramma!

, ,

Ik heb bij LijfStijling een totaalprogramma gevolgd van voedingsbegeleiding, LPG-endermologie én E-Fit (EMS-electrofitness) en dat is me heel goed bevallen!

De meeste kilo’s ben ik kwijt geraakt met behulp van de maaltijden van Kyalin en SlimDiet. Veel variatie, lekker, geen moeilijke recepten, snel klaar en …. geen hongergevoel. Je ziet de kilo’s er snel afgaan en dat stimuleert om door te gaan. Ik heb er weinig moeite mee gehad. Daarna leer je hoe je gezond en evenwichtig kan eten!

Het sporten/bewegen met E-Fit gaat onder persoonlijke begeleiding en duurt maar  20 minuten. Ondanks de korte tijd, heb je een goed resultaat. De LPG endermologiebehandelingen zijn onder meer goed voor de huid. Door deze bindweefselmassage verstevigt de huid. Dit is belangrijk, als je vrij snel afvalt. Je wilt ook geen ‘lubberend vel’ overhouden.

Ik ben voornamelijk door Anne-Marie begeleid. Mijn complimenten! De begeleiding is goed; alle tijd wordt er voor je ingepland. We hebben steeds fijne gesprekken gehad en ik heb veel tips gekregen. Anne-Marie was altijd even vriendelijk en gezellig. Ik ben steeds met plezier gegaan.

Wil je van je kilo’s af en lukt het steeds maar niet alleen: dan raad ik LijfStijling zeker aan. Je hebt geen honger en het gaat snel, terwijl je ook leert hoe je op gewicht kan blijven. Je moet er wel zelf achter staan. Het is best kostbaar, maar zeker de moeite waard om de stap te zetten. 

(januari 2018)

Wil je dit ook? Bel: 06-20299616