Vrouw, 52 jaar – 15 kilo lichter

, , ,

Mevrouw viel ruim 15 kilo af met de aanpak van LijfStijling: voedingsbegeleiding, gedeeltelijk maaltijdvervangers én E-Fit! (september 2016)

Wat ben ik blij, dat ik met LijfStijling in aanraking ben gekomen. Mijn leven lang tob ik al met mijn gewicht. Had dan ook al vele afvalpogingen achter de rug. Soms zonder succes, soms met succes maar nooit met een langdurig resultaat.

Wat mij bij LijfStijling vooral aanspreekt is dat het zowel letterlijk als figuurlijk je “LijfStijl” aanpakt. Hierdoor heb ik er alle vertrouwen in, dat het me gaat lukken mijn behaalde resultaat te behouden! Vooral het personal coachen heeft mij enorm geholpen. Er wordt gekeken naar wat jij als persoon nodig hebt en deze individuele benadering is een enorme steun om je doel te behalen.

LijfStijling is een investering in jezelf en ik zou dit iedereen gunnen!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *