Review, Vrouw, 57 jaar, viel ruim 13 kilo af

,

Mevrouw volgde drie maanden ons programma: Gezond in je vel: Fit en aantrekkelijk.

Mevrouw vertelt …

In periodes  waarin ik merk, dat mijn gewicht/etensgewoontes verslechteren, heb ik behoefte aan een duidelijke structuur. Dat geeft dit  programma. Daarnaast pas ik mijn eetgewoontes ook aan door dit programma. De recepten zijn echt top. Ook mijn man vindt het heerlijk.

Mijn overwegingen om te starten: Kosten zijn voor mij altijd een issue. Je hoopt dat je hierin niet hoeft te investeren. Maar in mijn situatie is het wel zinvol. Ik zorg er ook voor dat ik in die periode fanatiek aan mijn fysieke conditie werk. Die combinatie is heel belangrijk voor mij.

De grootste verandering voor mij: Het goed op gewicht zijn en fysiek topfit zijn, geeft mij een energiek gevoel dat een hele positieve invloed op mij heeft als persoon. Ik ben een dynamische vrouw in mijn werk- en privésituatie. Daar past een gezonde leefstijl/gezond gewicht bij.

Ik denk dat iedereen zelf moet kijken of een “Gezond in je vel-traject” past. (er zijn verschillende trajecten mogelijk)

Tot slot: ik vind de begeleiding door LijfStijling heel professioneel en persoonlijk. Dank daarvoor!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *