Vrouw, 34 jaar – 13 kilo afgevallen

, ,

Van 77,8 kilo naar 64,6 kilo

Tijdens de open dag heb ik me laten informeren over de aanpak van LijfStijling. Daarna heb ik een vervolgafspraak gepland en besloten te starten. In het begin is het zoekende naar de producten die je lekker vindt. Wanneer je dit eenmaal weet, is het dieet goed vol te houden. Je weet waar je aan toe bent (wat wel en niet mag; je mag niet zo heel veel in de eerste fase, dus dat geeft duidelijkheid waardoor het voor mij goed was vol te houden). Ik vond het wel lastig om niet toe te geven aan het “hongergevoel” in fase I.

De endermologiebehandelingen zijn een hele mooie toevoeging aan het dieet en helpen zeker goed tegen de sinaasappelhuid!

De begeleiding was prettig; vooral de voedingsadviezen en hoe je kon variëren met de producten. Ook wanneer je moeilijke momenten had, kwamen er altijd de juiste oppeppers die je echt zeker nodig hebt. Daarnaast had je de mogelijkheid om je vragen per mail te stellen buiten je afspraak om en was er altijd snel een reactie.

Ik zou LijfStijling zeker aanraden aan anderen. Zeker wanneer je snel resultaat wilt zien. Dit dieet schept je meteen duidelijkheid waardoor je de motivatie blijft houden om door te gaan. (2017)

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *