Zo slank zijn als …..

Zo slank zijn als …

… jouw (schoon)dochter

Of toch niet?

Wat mij betreft is dat nergens voor nodig.

Ik heb drie lieve en prachtige, slanke schoondochters. Ze zien er geweldig uit.  En ik kan het (gelukkig) erg goed met ze vinden. Maar waarom zou ik met hen willen concurreren als het gaat om gewicht, “strak in het vel”, rimpels etc.? Nergens voor nodig toch? Zij variëren in de leeftijd van 26 tot 33 jaar en ik ben inmiddels 58! Niet te vergelijken.

Maar het is natuurlijk ook niet nodig om jouw hoofd en schouders te laten hangen (en misschien nog meer 😊) als je de 50 bent gepasseerd. (Schoon)dochters of niet. Waarom zou je er na jouw 50ste niet meer aantrekkelijk en gezellig uit mogen zien? En wat ik nog belangrijker vind; je wilt toch ook fit en gezond ouder worden? Je hebt nog een heel leven voor je.

Als ik naar mijzelf kijk: ik werk “volle bak” in mijn praktijk, heb op vrijdag onze vijf kleinkinderen de hele dag (wel samen met mijn man, maar dan nog..), wij gaan graag naar stijldansen, we fietsen graag, wandelen en natuurlijk heb ik een sociaal leven en moet ik ook mijn huis (en praktijk) poetsen etc. net als ieder ander.

Dan is het wel belangrijk om fit en gezond te blijven, zonder dat ik daarvoor een maatje 36 voor nodig heb!

Herken jij je in dit verhaal? Maak kennis met ons tijdens de workshop Taille verdwenen – buik(vet) gegroeid. Je krijgt als de vitamine- en mineralencheck t.w.v. € 99,00 als cadeautje.

Liever een individuele afspraak? Dat kan natuurlijk ook.

YES! Ik maak direct een afspraak.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *