WRAPS met verschillende variaties

,

Kyalin heeft een nieuwe koolhydraatarme wrap, die prima in de aanpak van LijfStijling past om af te vallen.

Natuurlijk heeft Kyaling daar zelf een recept bij om eens uit te proberen. Maar … ook heb ik twee varianten ontvangen van een creatieve client!

wrap, koolhydraatarmWrap gebakken in de pan als een soort quesadilla. 

Barbara (client) schrijft: Ik heb er cottage cheese Protein tussen gedaan en van wat olijfolie en kruiden (in mijn geval koriander en basilicum) en rucola sla een groen soort pesto gemaakt. Dat samen met de cottage cheese er tussen, even in de pan gelegd, dubbelgevouwen met de spatel. Even opwarmen.

Dan op een bordje met sla met in dit geval een beetje olijfolie en een lente-uitje en koriander.

Simpel – gezond en lekker!

Wrap, gevuld met kipfilet-reepjes

Paar stukjes kipfilet gebakken (ca. 40 gr. ) en in reepjes gesneden. De wrap ingesmeerd met “tomatentapenade” of de italiaanse pastasaus. De tomatentapenade kan ook worden gemaakt van tomatenblokjes, beetje italiaanse pastasaus, knoflook. Kipfiletreepjes samen met tomatenblokjes (echte), paprika en een eetlepel cottage cheese Protein, zout, peper uitspreiden over de wrap. Dicht rollen, stokje erin en een heel klein beetje 30+ kaas erover (geraspt). Voeg een rucola-salade toe met komkommer, tomaat, paprika met een dressing, gemaakt van: Nero-zero mayonaise, beetje mosterd en beetje zoetstof.

10-12 minuten in een voorverwarmde oven (175 graden). Heerlijk!