Zal ik dan toch maar?

Uit mijn praktijk…

Ik had een afspraak voor een vitamine- en mineralencheck om te kijken in hoeverre iemand in balans is.
Om dit goed uit te voeren heb ik ook iemands gewicht en lengte nodig.
Mevrouw zegt: “Oh jee, dan moet ik op de weegschaal”. Natuurlijk mag ze ook gewoon haar gewicht ‘noemen’, maar bij mij op de weegschaal weten we wel zeker dat het nauwkeurig is en klopt.

“Zal ik dan toch maar …”, zegt mevrouw. “Ik heb er al zo lang niet op gestaan. Zal niet best zijn”.

Ze gaat erop en haar reactie is: “Oh jee, wat erg. Zo zwaar ben ik al lang niet meer geweest. Ik wist het eigenlijk wel. Ik voelde het natuurlijk aan mijn broeken die te strak zitten. Er hangt zo’n rol overheen. Hier baal ik toch wel van.”
“Maar weet je …” gaat ze verder: “we hebben regelmatig iets, druk sociaal leven en iedereen vindt het zo flauw als ik niet meedoe”.

Herken je dit?

Ik hoor dit zo vaak. En ik begrijp het ook nog. Het is ook niet altijd even makkelijk, maar …. Het is zeker niet onmogelijk. En ik kan het weten. En weet je: wanneer is dan wél het juiste moment. We hebben nu eenmaal een leuk en gezellig leven. Gelukkig!! Maar je wilt ook gezond en fit oud(er) worden, toch?

Vanaf mijn 18e ben ik bezig met calorieën, koolhydraten, vetten, afvalprogramma’s, leefstijl etc. Net als jij heb ik ook van alles geprobeerd. Altijd succesvol, maar niet voor de lange termijn. En ik wil het hele jaar tevreden, fit en gezond zijn. En ook nog op een manier, dat ik “gewoon” kan leven, zonder me alles te ontzeggen. Het kost zoveel energie om steeds opnieuw te moeten beginnen.

Ben je nieuwsgierig?

Wil jij ook een vitamine- en mineralencheck. We meten dan in hoeverre jij in balans bent. Daarnaast meten we ook jouw vetstofwisseling, buikvet, metabolische leeftijd en meer. Zo kunnen we kijken wat er voor jou het allerbeste is. Kom naar de workshop Taille verdwenen – Buik gegroeid. Je krijgt de vitaminecheck t.w.v. € 99,00 dan als cadeautje.

JA, ik meld mij aan voor “Taille verdwenen – buik gegroeid

NEE, ik maak liever een individuele afspraak!

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *