Vrouw, 60 jaar, een paar kilootjes

,

Mijn ervaring bij LijfStijling

Het ging maar om een paar kilootjes; toch lukte het me niet om het in mijn eentje voor elkaar te krijgen. De weegschaal gaf een gewicht aan waar ik niet blij van werd. Ik dacht “als dat zo verder gaat …” Zo wil ik niet de zestig passeren.

Als ik er met andere mensen over sprak, begonnen ze te lachen en zeiden “nou, nou, jij bent dik”. Dan zei ik: “Nee, maar dat wil ik ook niet worden”. Dieet zus, dieet zo, een week ging dat goed. Omdat ik een warm eten mens ben, spaarde ik de hele dag mijn calorieën op, zodat ik ’s avonds lekker kon eten. Vroeger werkte dit uitstekend, maar nu niet meer.

Annemiek mailde me een digitaal  voedingsdagboek, zodat ze kon zien waar de moeilijkheid lag in mijn eetstijl. Dit hield ik een week lang iedere dag bij. Mijn eetstijl was zo slecht nog niet. Met een kleine correctie viel ik toch die kilo’s af die me in de weg zaten. Het heeft me ook geen moeite gekost om het vol te houden. De weegschaal kijkt me weer vriendelijk aan en door het advies van Annemiek, blijf ik nu op gewicht en dat voelt erg prettig!

Dank je Annemiek!

(januari 2018)

Wilt u dit ook? Lees er meer over! Of bel voor een afspraak: 06-20299616