Vrouw, 54 jaar, 10 kilo

,

Na 3 maanden 10 kilo lichter

Waarom LijfStijling?

Ik had al meerdere pogingen gedaan om af te vallen; dat ging goed maar de kilo’s kwamen er ook snel weer aan. Balen dus. Ik had al wel vaker van LijfStijling gehoord, maar ik vond het duur; toch een vrijblijvend gesprek aangevraagd. De “klik” was er meteen. Alles werd goed uitgelegd; wat voor mogelijkheden er zijn en wat je zelf wilt. Er word je niets opgedrongen en goed met je meegedacht.

Je krijgt écht waar voor je geld!

De begeleiding van deskundige/vriendelijke dames is echt top! Zeker de LPG endermologie en cavitatie behandelingen zijn een verwennerij met zichtbaar goed resultaat.

Ik ben in ongeveer 3 maanden 10 kilo afgevallen en blijf goed op gewicht. Je leert je eetpatroon te veranderen en daar gaat het om.

Inmiddels ga ik 1 keer in de vier weken wegen en doe ik een deelbehandeling LPG endermologie; dit is zeker een stok achter de deur om zo door te gaan.

Ik kan LijfStijling dan ook zeker iedereen aanraden. 

Groet,
Een enthousiaste, tevreden klant (januari 2018)

Wilt u dit ook? Bel 06-20299616