Vrouw, 62 jaar – 8 kilo

, ,

Een ontspannen manier van afvallen!

De aanpak van LijfStijling was voor mij een heel natuurlijke manier van afvallen. Geen druk, heel ontspannen, en was ik een keer niet (of niet veel) afgevallen, dan was dat geen probleem. We bespraken waardoor dat kwam en … volgende week weer beter. Voor mij werkte dat heel goed. Ik heb een heel druk sociaal leven, waar je niet altijd overal ‘nee’ kunt (of wilt) zeggen. In het begin was het wel wat lastig om me aan de richtlijnen te houden. Annemiek gaf aan hoe je het beste aan een diner, receptie etc. deel kan nemen; ze gaf zeer bruikbare tips en zo lukte het toch goed. De begeleiding vond ik zeer professioneel, ontspannen en klantvriendelijk.

De endermologiebehandelingen heb ik echt gezien als een verwenmoment in de week. Heerlijk ontspannen!

Dit was voor mij de eerste keer dat ik een aantal kilo’s kwijt wilde dus ik heb verder geen vergelijking, maar de aanpak van LijfStijling was voor mij in ieder geval een hele goede manier.

Annemiek, bedankt voor de plezierige weken en het cadeautje. Mocht het in de toekomst nodig zijn, dan kom ik nog graag langs