Ingrid van Bokhoven – 49 jaar

,

Ingrid had als doel om 20 kilo af te vallen; zij viel zelfs 25 kilo af met voedingsbegeleiding, E-Fit én LPG endermologie. (november 2015)

Het verhaal van Ingrid:

“Op mijn laatste vakantiedag liep ik langs een spiegel en ik schrok enorm; mijn buik ging hangen. Dat was een brug te ver en nu moest er iets gebeuren. Twee dagen later sprak ik een vriendin die erg enthousiast was over LijfStijling. Thuis meteen gezocht op internet en een afspraak gemaakt voor een intakegesprek op 5 maart 2015. De volgende dag gestart met de aanpak met maaltijdvervangers, endermologie én E-Fit.

De maaltijden waren en zijn erg goed te doen, lekker zelfs, waarbij de pannenkoeken, cappuccino en de koekjes mijn grote favorieten zijn, nog steeds. Maar ook de meeste andere producten vond ik erg lekker. In het begin natuurlijk toch regelmatig moeilijke momenten, maar met de steun van Anne-Marie, Annemiek én mijn vriendin was het goed vol te houden. Omdat ik me toch wel slap bleef voelen, ben ik op advies van Anne-Marie na een week of 4 één eiwitproduct gaan vervangen door vis of vlees. Dat werkte goed voor mij.

De endermologiebehandelingen vind ik heerlijk; geen last van pijn of zelfs gevoelige delen maar een relaxte massage die iedere keer te snel voorbij was. En mijn huid bleef mooi strak. De E-Fit was ook goed te doen, waarbij sterk rekening wordt gehouden wat voor jou het beste voelt. Een programma op maat dus. Begin juli 2015 ben ik langzaam gaan opbouwen, omdat we op vakantie gingen. Die vakantie leverde -ondanks het goed opletten- toch 2,5 kilo extra op, maar die waren er weer vrij snel vanaf. Mijn doel was 20 kilo afvallen, maar begin oktober is er zelfs 25 kilo af (en dat is nu in december nog steeds zo).

Ik heb regelmatig een etentje, snoep wel eens een chocolaatje en geniet af en toe van een frietje, maar op de andere dagen hou ik het goed in de gaten en kijk ik uit met koolhydraten.

Bedankt Annemiek en Anne-Marie voor jullie steun en het -in elk geval voor mij- geweldige pakket, dat mij nu heel goed in mijn vel doet voelen en met meer zelfvertrouwen laat rondlopen! (2015)

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *