Yvonne, 57 jaar, viel 35 kilo af in een jaar tijd met BodySupport

, ,

Zeven zakken aardappels

Ik ben Yvonne en ik ben nu 57 jaar (augustus 2021).

In mei 2020, midden in de eerste lockdown,  ben ik via een vriendin bij Lijfstijling terecht gekomen. Net als de meesten had ik al van alles geprobeerd: Weight Watchers, Sonja Bakker, Cambridge, koolhydraat arm…….

Ik wilde afvallen, maar ik wilde wel alles kunnen blijven eten en ik wilde geen gebruik maken van shakes of repen. Ik maakte bij LijfStijling kennis met het programma van BodySupport. Dit was hét voor mij. Zes keer per dag eten. Drie wat grotere maaltijden en drie wat kleinere maaltijden. Ik had totaal niet het gevoel dat ik aan het lijnen was. Het eten was vaak best veel.

Het mooie van BodySupport is het werken met de app. Je krijgt complete dagmenu’s aangereikt. Je hoeft niets te tellen of af te strepen. Als er iets in je menu staat wat je niet lust of niet in huis hebt, kan je dit product makkelijk vervangen door de aangegeven suggesties. Werkt erg prettig.

Ook de begeleiding van Annemiek en Patty is fijn.

Dit, in combinatie met de LPG endermologiebehandelingen (1 zone) hebben ervoor gezorgd, dat ik in mei 2021 mijn streefgewicht heb bereikt. 35 kilo afgevallen in een jaar tijd. Uitgerekend zijn dit 7 zakken aardappels. En in dit jaar heb ik ook mijn glaasje wijn gedronken en ben ik ook wezen uit eten. Dat kan allemaal met dit programma.

Ik voel mij een stuk fitter, heb geen last meer van zweetaanvallen en heb geen last meer van mijn benen en voeten. Kortom een hele metamorfose.

Heerlijk om weer in alle kledingzaken te kunnen winkelen en niet alleen in de grote maten winkels.

Ik kan het iedereen aanraden.

 

(September 2021; Sinds mei 2021 volgt Yvonne het stabilistatieprogramma. Zij komt maandelijks en blijft mooi stabiel. We zijn supertrots op Yvonne. Zij is een voorbeeld voor velen. Wil jij dit ook? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek; 06-20299616 of via het formulier).

Ook kan je je aanmelden voor onze workshop over afvallen na je 50ste. Meer informatie én aanmelden! Op deze manier kan je ook gelijk kennismaken met ons.