Eenvoudig 10 kilo afgevallen! Vrouw, 25 jaar – 10 kilo

,

Bij LijfStijling ben ik vrij eenvoudig 10 kilo afgevallen (van 75 naar 65 kilo) en ik voel me super!

Het was niet moeilijk om het dieet vol te houden; de richtlijnen zijn duidelijk en ook heb ik via de website van de Kyalin producten veel gerechten gemaakt. Deze zijn erg lekker. Zo heb ik veel nieuwe dingen leren eten en vooral ook: ik heb geleerd HOE ik gezond moet eten!

De begeleiding vond ik top! Je hoeft niet met je vragen te wachten tot de volgende afspraak. Even bellen kon altijd. Er wordt écht de tijd voor je genomen. Juist door deze begeleiding is het dieet zo succesvol.

Vaak dacht ik: “Ik ga morgen echt beginnen!”. Dan haalde ik voor die avond nog iets lekkers in huis want ‘morgen mag het niet meer’. Dit werkt natuurlijk niet want de dag erna had ik weer hetzelfde. Doordat de Kyalin producten lekker zijn en gemakkelijk klaar te maken, was het geen ‘moet’. Ik kan deze aanpak echt aan iedereen aanraden. De kilo’s vliegen er vanaf. De eerste week direct al 3 kilo.

Maar waar ik vooral heel blij mee ben, is dat mijn eetpatroon is veranderd. Gezonde dingen zijn ook echt lekker. Mijn vriend heeft in de derde fase gewoon meegegeten, dus je hoeft niet apart te koken; ideaal (en voor je partner natuurlijk ook fijn om gezond te eten).

(2017)

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *