Femke als herboren: Femke, 34 jaar – 33 kilo

,

Femke is in een klein half jaar 33 kilo afgevallen; tussendoor nog een aantal malen een ziekenhuisopname gehad en daarna langzaam opgebouwd! Een superprestatie.

Femke geeft aan, dat het dieet prima vol te houden was. Tegen het einde van elke fase was ik echt toe aan de volgende fase. Ik had geen honger en probeerde zelf door variatie ieder eetmoment aantrekkelijk te maken en dat was prima te doen. Mijn favoriete producten waren de omeletten en de afbakbroodjes. Met deze producten had ik het idee, dat ik toch een beetje ‘gewoon’ mee kon eten.

De momenten buiten de deur heb ik als lastig ervaren. Nog niet eens het ‘niet mogen’, maar meer dat er vooral in fase 1 weinig mogelijkheid was om ‘mee te eten’. Altijd afhankelijk van de zelf meegenomen dieetproducten, met uitzondering van de groenten natuurlijk.

De endermologiebehandelingen vond ik in het begin niet prettig. Pijnlijk is niet het juiste woord, maar ik vond het niet prettig. Na een behandeling of 5 merkte ik dat het onaangename gevoel minder werd. Als ik heel eerlijk ben, vond ik de behandelingen niet echt ontspannend, behalve op mijn rug. Dat was heerlijk. De gesprekjes tijdens de behandelingen waren wel altijd erg gezellig.

De begeleiding vond ik prettig en deskundig. Indien één van de medewerkers het antwoord niet wist op mijn vragen dan gaven ze dit ook eerlijk aan, fijn! Vervolgens werd het nagevraagd en kreeg ik mijn antwoord alsnog.

“Ik beveel het programma zeker aan bij anderen! Succes verzekerd. Ik wil jullie nog een keer enorm bedanken voor alles. Ik ben en voel me nu zoals ik nooit meer had verwacht mezelf ooit te voelen. Helemaal top!” (2017)

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *