Ook voor een paar kilootjes minder: Veronique van Rie – 51 jaar

,

Veronique had geen overgewicht, maar wilde toch graag een paar kilo minder; zij viel 8 kilo af! (november 2015)

Ik volgde de aanpak van LijfStijling: maaltijdvervangers van Kyalin, voedingsbegeleiding en de wekelijkse LPG endermologiebehandelingen.

De maaltijdvervangers waren goed van smaak en in variatie. Met behulp van deze producten is het afvallen heel goed te doen en heb ik er geen moment moeite mee gehad. De rauwkost bij de lunch was voor mij niet altijd even handig. Ik ben veel onderweg voor mijn werk en zit veel in de auto. Hier heb ik even mijn weg in moeten vinden. De endermologie behandelingen vond ik erg prettig. Ik ben geen cellulite meer tegen gekomen op mijn lijf en om alles bij te houden heb ik dan ook een onderhoudsabonnement geboekt.

De benadering van het team en in het bijzonder Annemiek, vind ik heel professioneel en deskundig. Daarnaast zijn het ook nog eens hele leuke mensen en erg attent. Alle vragen kunnen worden gesteld, ook via mail en het antwoord volgt altijd heel snel. Bij mij ging het hele traject vrij gemakkelijk. Ik kan me voorstellen, dat dit team ook zeker in staat is om de cliënt goed te motiveren in moeilijk periodes. Het team draagt ook een gezonde dosis resultaatgerichtheid uit. Dit werkt heel stimulerend!

Wil je écht resultaat én goede begeleiding, dan zit je bij LijfStijling aan het juiste adres. Laat de kosten geen belemmering vormen want het is het dubbel en dwars waard. Het is tenslotte een investering in jezelf. (2015)

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *