Een bijzondere prestatie: Ivette, 53 jaar, viel 18 kilo af

,

Ivette vertelt …

In maart 2020 ben ik ernstig ziek geweest, waardoor ik in korte tijd 15 kilo was aangekomen. Omdat ik nog steeds niet beter was en verantwoord afvallen daarom erg belangrijk was, ben ik in oktober 2020 bij Annemiek begonnen. Mijn doel was 15-20 kilo afvallen, want “ach toch bezig, dan kunnen er vast ook overgang kilootjes af”.

Ik had en heb geen hongergevoel en met de “verplichte” 6 eetmomenten en de lekkere producten van Kyalin gingen de kilo’s er gestaag vanaf. Ik wilde het afvallen combineren met de LPG endermologie, maar helaas gooide de lock-down op dit vlak roet in het eten. Vanaf januari was ik genoodzaakt om op afstand met Annemiek contact te houden. Geen probleem met de tools van deze tijd.

Omdenken, meedenken en empathie, dat zijn de sleutelwoorden die wat mij betreft bij Lijfstijling horen. Met als resultaat dat ik sinds augustus dit jaar zo’n 18 kilo kwijt ben. Omdat mijn lichaam nog steeds in herstel zit, kijkt Annemiek ook nog mee. Een heerlijk veilig gevoel om zoveel expertise achter je te hebben staan.

September 2021

(Noot van LijfStijling: 18 kilo afvallen is altijd een hele prestatie. Maar gezien de gezondheidsomstandigheden van Ivette én het contact op afstand door de lock-down is dit resultaat extra bewonderenswaardig. We zijn super trots op Ivette en we blijven haar zeker volgen).

kyalin

Afvallen met behulp van Kyalin