Ik zie er als een berg tegenop

Dat is wat ik onlangs hoorde tijdens een kennismakingsgesprek!

En JA, dat begrijp ik als geen ander.

Als je 20-30 kilo wilt afvallen, dan is dat ook niet iets wat je “eventjes” doet, of eventjes “tussendoor” doet.

Je zit er waarschijnlijk al heel lang tegenaan te hikken. Je hebt waarschijnlijk al van alles geprobeerd. Het een lukte wat beter dan het ander, maar het gewenste resultaat heb je nog niet gehaald en je raakt steeds meer gefrustreerd.

Weet je, je bent ook niet in een paar weken of maanden te zwaar geworden, daar heb je vaak ook langer over gedaan. Eerst sluipt het erin, kilootje hier, kilootje daar. Dit gaat ongemerkt.

Op enig moment ben je over jouw grens heen waarbij je denkt “zie je wel, het lukt toch niet meer”. Je geeft je eraan over, de remmen gaan los en dan … zit er ineens nog 5-10 kilo bij.

MAAR

Dan komt er toch een moment dat je alle moed bij elkaar raapt om eens te gaan informeren. Misschien dan toch ….?

Dus logisch, dat je er enerzijds als een berg tegenop ziet. Maar anderzijds zo positief dat je dan die stap hebt gezet.

Nee, het gaat niet vanzelf. Ook niet als je de aanpak van LijfStijling volgt. Natuurlijk niet. Maar ik weet wel, dat je samen met ons jouw doel gaat halen! Een fit en gezond LATER is dan het doel (en niet maatje 36 ….).

Onze eerste stap is een “Vitamine- en mineralen check”. We meten of jouw vitaminen en mineralen in balans zijn, maar ook kijken we naar jouw vetstofwisseling, jouw buikvet!!!, bloedsuikers en nog veel meer. Als dit niet in balans is, zal afvallen ook lastiger zijn.

Wil jij dit ook? Meld je  aan voor de Workshop Taille Verdwenen – Buik(vet) gegroeid . Je ontvangt de vitaminecheck t.w.v. € 99,00 dan gratis.

Liever een individuele afspraak? Dat kan natuurlijk ook.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *