Patricia, 67 jaar, viel ca. 7 kilo af

Patricia volgde bij ons het traject “Gezond in je vel: Grip op jouw gezondheid”.

Zij beschrijft haar ervaring als volgt:

aanleiding:

Het was vooral de artrose in mijn bovenvoet en heup die ertoe hebben geleid dat ik mijn overgewicht wilde aanpakken. Ik hoopte dat door de verminderde kilodruk de pijn zou afnemen. Ik voelde me verder overigens prima.

Ik heb niet lang getwijfeld of ik wel of niet zou starten. Toen ik kennis maakte met het aanbod, besloot ik vrijwel meteen hieraan mee te doen omdat het redelijk goed aan te passen was in mijn drukke en onregelmatige leven.

verandering:

De grootste verandering is dat ik wat meer greep op mijn gewicht weet te houden. Ik heb handvatten meegekregen om mijn gewicht te reguleren als het eens een paar dagen wat minder gaat. En wellicht een nog grotere verandering is, dat ik sinds de start van het programma geen alcohol meer drink en dat me dat prima bevalt.

Waarom ik dit iedere vrouw zou gunnen? Goed slapen, helder wakker worden, complimenten krijgen en blij zijn met de kleren die je draagt: dat gun ik iedereen, man of vrouw!

en verder …

wil ik nog kwijt: de super lieve aandacht van de dames van LijfStijling. We hebben veel meegemaakt in de afgelopen maanden en dat was altijd weer even gezellig, opbeurend, vakkundig en dynamisch. Dank ook voor de vele heerlijke kopjes koffie!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *