Zadeltassen en plaatselijk vet

, ,

Heb jij ook last van zadeltassen en plaatselijk vet? Heb jij ook vet op jouw armen, dijen en buik? Stoor je je daaraan? En kom je er niet vanaf ondanks sporten en gezond eten? Lees dan snel verder.

Wat is de oorzaak van plaatselijk vet?

Vrouwelijke rondingen zijn prachtig, maar niet iedereen vindt het prettig. Het kan zijn, dat je het gewoon niet mooi vindt, maar het kan ook pijnlijk zijn. Zadeltassen zijn plaatselijke vetophopingen aan de zijkant van de bovenbenen en rond de heupen. Deze kunnen heel hardnekkig zijn. Ook vrouwen die van nature heel slank zijn, kunnen toch stevige bovenbenen hebben.

Zadeltassen zijn enerzijds genetisch bepaald; anderzijds worden ze beïnvloed door voeding en beweging. Het is plaatselijk vet, dat ook wel resistent vet wordt genoemd. Dit vet dient als opslagplaats voor het lichaam. Wit vet is ongezond vet. Het verschil tussen energie inname en wat je verbruikt is te groot, waardoor witte vet cellen toenemen en de verbranding lager is. Bruin vet is actief vet en een energiebron. Dit functioneert als thermostaat voor jouw lichaam. Energie (kcal) wordt door deze bruine vet cellen omgezet in warmte. 

Je kunt ervoor zorgen dat witte vet cellen afnemen en bruin vet toeneemt door te sporten en gezond te eten. Maar plaatselijk kan er toch een disbalans zijn. Hierdoor heb je zelf geen invloed op de plaats waar het vet afneemt.

Hoe lossen we dat op?

LPG endermologie

LPG endermologie in combinatie met passende huidverzorging kan het probleem van zadeltassen en plaatselijk vet aanzienlijk verminderen. LPG is een 100% natuurlijke en pijnloze stimulatie die vetvolume vermindert en contouren verstrakt. De verbranding van plaatselijk vet wordt op een natuurlijke en pijnvrije manier gestimuleerd. De huid wordt ook minder gevoelig. Door deze behandeling wordt wit vetweefsel geactiveerd en gaat het functioneren als bruin vetweefsel. Met deze behandeling hoef je ook niet meer te kiezen of je wilt afslanken of wilt verstevigen. Het gebeurt beiden!

Duo Slimming Express Box

Deze box bevat twee producten;

Body Shaping Gel: deze gel bevat ingrediënten die de chrono biologische vetverbrandingsreactie stimuleert. Dit houdt in dat overdag de vetverbranding wordt gestimuleerd en ’s nachts de vetopslag wordt beperkt. Deze combinatie zorgt voor cm-verlies, al na 28 dagen!! Perfect te gebruiken voor de bovenbenen, zadeltassen, buik en overig plaatselijk vet voor volumeverlies. Deze licht geurende, niet plakkerige, frisse gel-achtige gel wordt snel opgenomen door de huid.

14 Day Express Slimming Concentrate: dit is een praktische 14-daagse kuur voor optimaal resultaat. Het zijn ampullen met een drankje die effectief zijn bij de aanpak van plaatselijk vet en zadeltassen. Het drankje bevat een plantaardige formule met ingrediënten die elkaar versterken en aanvullen. Het geeft een boost aan het metabolisme en zorgt voor een betere afvoer van afvalstoffen en vocht. Dit drankje gebruik je bij voorkeur in de ochtend, puur of verdund, tijdens de maaltijd. Je kan maximaal 3 kuren achter elkaar doen (6 weken); daarna wacht je minimaal 1 maand.

Met de Body Shaping gel én de 14-daagse kuur thuis aan de slag

Afspraak?

Bel ons voor informatie, een afspraak te maken of om een box te bestellen/reserveren. 06-20299616