Collageen – nieuw!!

,
Afslankpraktijk en schoonheidssalon LijfStijling Maren-Kessel

We weten allemaal wel, dat collageen één van de belangrijkste eiwitten is om een mooiere, stevigere huid te krijgen. Maar collageen is voor zoveel meer belangrijk. Denk ook aan: stofwisseling, spieren, botten, vatenstelsel en veel meer.

Bij ons kan je een vitamine- en mineralencheck/meting laten doen. Tijdens deze meting meten we ook diverse andere aspecten. Zo ook jouw collageen. Enerzijds specifiek het collageen(tekort) van jouw huid, maar ook het collageen in algemene zin. Zo kunnen we zien, waar jouw tekorten zitten (of niet natuurlijk).

Naarmate we ouder worden, wordt collageen steeds trager aangemaakt. Daarnaast is jouw dna ook bepalend. Jouw collageenniveau hangt dus ook af van jouw risico op het gebied van collageen vanuit jouw dna. Wil je weten hoe jij ervoor staat?

Dan kan je bij ons naast de vitamine- en mineralencheck ook nog een dna-test doen om dit te beoordelen. Afhankelijk van de resultaten kunnen we dan nog gerichter adviseren wat voor jou de beste doseringen collageen zijn, welke huidverzorgingsproducten en meer.

Plan hiervoor een afspraak!

Collageenbox

Nomige (ons huidverzorgingsmerk, dat producten voor jou persoonlijk samenstelt aan de hand van een leefstijltest & dna-test), heeft zeer recent een award-winning collageen-drank op de markt gebracht. Eenvoudig in gebruik. Je neemt iedere dag een shotje en zorgt ervoor, dat jouw collageen tekorten worden aangevuld. (Heb je een dna-test bij ons gedaan, dan wordt jouw dosering afgestemd op jouw collageen-risico).

Naast de collageen-peptide-drank heeft Nomige nu nóg twee collageen producten ontwikkeld. Een handig gezichtsmasker om de huid van jouw gezicht te verbeteren én …. een speciale collageen-body-lotion. Graag vertellen we er meer over.

Wat zit er in?

bodylotion met collageen
Deze unieke bodylotion is puur gericht op het verstevigen van de huid.

Tijdens het afslanken is het belangrijk om jouw huid extra goed te verzorgen, maar we weten natuurlijk ook, dat de huid slapper wordt naarmate we ouder worden … De overgang doet daar ook geen goed aan.
De ingrediënten havermout en hyaluronzuur zorgen voor een kalmerend en hydraterend effect, waardoor deze bodylotion ook zeer geschikt is voor een gevoelige huid.

In deze grote flacon zit maar liefst 400 ml en is zeer gunstig geprijsd, namelijk € 60,00 per flacon. 

afslankpraktijk en schoonheidssalon lijfstijling in maren kessel

 

 

 

 

 

 

Gezichtsmasker met collageen 
Belangrijke ingredienten van deze maskers zijn collageenpeptiden, B5 panthenol en Camellia Japoni-extract. De maskers stimuleren de collageenproductie van de huid, ze minimaliseren fijne lijntjes en rimpels en hebben een kalmerend effect.
De maskers zijn geschikt voor alle huidtypen.

Heb je interesse in de persoonlijk voor jouw gemaakte huidverzorging van Nomige (aan de hand van een dna-test), dan informeren we je graag. Je zal verrast zijn over de prijs-kwaliteit verhouding.

De maskers zijn verpakt per vier stuks en kosten per doosje € 37,00. 

Collageen Peptide drank
“A shot a day, keeps the wrinkles away …”

Deze collageen drank is award winning! De shots met gehydrolyseerde collageenpeptiden helpen je om de huid elastisch te houden en te verstevigen van binnenuit. De 6-in-1 formule is wetenschappelijk onderbouwd!! (belangrijk). Deze collageendrank zorgt voor een mooiere huid in 2 maanden tijd.

Heb je ook al een dna-test gedaan van Nomige? Dan krijg je een persoonlijk advies voor de dosering, afhankelijk van jouw eigen collageen risico.
heb je géén dna-test gedaan? Dan krijg je de basis-dosering geadviseerd (of … je laat een dna-test doen).

Eén flacon van de collageen peptide drank kost € 65,00. 
(per 3 stuks zijn ze goedkoper). 

Afslankpraktijk en schoonheidssalon LijfStijling Maren Kessel

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De box, compleet
Deze week worden de prachtige boxen geleverd bij ons. Het is een complete box, met deze drie producten samen.

Per box betaal je slechts: € 150,00

Voor hoogwaardige producten zoals deze, is dit bedrag belachelijk laag (en ook nog eens een korting ten opzichte van de losse producten).

Leuk om te geven; leuk om te krijgen; of gewoon voor jezelf … 
Wil jij jouzelf verwennen met de feestdagen? Of juist iemand anders verrassen met zo’n mooie box? Reserveer dan een box. Dan zetten we het voor je apart. 06-20299616 of marenkessel@lijfstijling.nl
Afslankpraktijk en schoonheidssalon LijfStijling Maren-Kessel

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wil je helemaal het ultieme? Geef er dan een unieke Nomige gezichtsbehandeling inclusief dna-test bij. € 150,00 voor de behandeling inclusief dna-test).

Voordeel: Besluit je dit samen te kopen (Nomige box + Nomige behandeling inclusief dna-test), dan ontvang je van ons een korting van € 25,00. Mooi meegenomen.

 

Ervaar wat Nomige voor jouw huid (body & face) kan betekenen!

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *