Mieke (35) durft weer zonder foundation naar buiten

De ervaring van Mieke

Mieke volgde bij LijfStijling het Traject “Gezond in je vel: met een stralende en egale huid oud(er) worden”. Dit traject heeft als hoofddoel pigment verminderen. (Daarnaast helpt het de huid gezonder te maken met als resultaat: pigmentvermindering, minder fijne lijntjes, mooiere glow van de huid).

Zij liet ons het volgende weten:

Aanleiding

“Jullie verhaal was duidelijk en eerlijk en ik kreeg gelijk een goed gevoel om hiermee opnieuw aan de slag te gaan, ondanks dat ik al heel veel had geprobeerd en eigenlijk keer op keer niet helemaal het resultaat kreeg wat ik graag had willen behalen. Ik heb onder andere crèmes, peelings en lasertechniek geprobeerd en ergens had ik mij er misschien al bij neergelegd, dat het niet verder zou verbeteren.”

“Ik werd direct enthousiast. De manier waarop jullie vertelden over de werkwijze en het doel van de producten die jullie hiervoor gebruiken. Ook het gedeelte van de behandelingen én het thuisritueel sloten aan bij wat ik wilde investeren en ik zag het zitten om gelijk te starten. Ook is het super fijn, dat de behandelingen in goed overleg worden gepland, ook in relatie tot mijn afspraken de dagen erna.”

Nu

Qua werkwijze was ik al gewend om in de ochtend én avond mijn gezicht te reinigen en verzorgen. Dit is nu niet veranderd, behalve de producten.

Wat wél veranderd is, is dat mijn gezicht een stuk rustiger is geworden en nog veel belangrijker en nooit gedacht, dat ik zelfs zonder foundation op naar buiten ga. 😊

Ik had niet gedacht dat er dagen zouden zijn, dat ik zonder foundation naar buiten zou gaan, maar na dit traject is mijn huid zoveel rustiger en zijn mijn pigmentvlekken zo verminderd, dat ik mij totaal niet meer opgelaten voel als ik nog niets op mijn gezicht heb gedaan. Ik gun iedereen het ontspannen opstaan en eens overslaan van foundation zonder dat je het idee hebt, dat de ogen van anderen naar je voorhoofd staren … 😊

Om dit zo te houden, volg ik u een onderhoudstraject.

Verder

Ik ben heel erg tevreden over de klantvriendelijkheid, de expertise, het meedenken en de kwaliteiten bij LijfStijling. Ik raad iedereen aan om met Annemiek om tafel te gaan en te bespreken met wat je graag zou willen veranderen. Annemiek is eerlijk en oprecht in hetgeen wat wel en niet kan of haalbaar is.

afslankpraktijk en schoonheidssalon lijfstijling maren kessel

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *