Mooi in model, ook na jouw 50ste

“Verdorie, mijn figuur is de laatste jaren zomaar aan het veranderen”. Dat is wat mijn cliënten zeggen.

Vroeger had ik dat niet; ik kwam ook geen gram aan.
Of:  Ik ben mijn hele leven al bezig met mijn gewicht, maar ik heb altijd een mooie taille gehad. Die verdwijnt nu vanzelf.
Of: hoe kom ik toch aan die buik (of liever: hoe kom ik er vanaf).

Ik begrijp als geen ander, hoe dat voelt. Vroeger dacht ik nog wel eens bij dergelijke uitspraken “dat gezeur over die overgang of hormonen”.  Ieder pondje gaat door het mondje. Voor een groot deel is dat ook zo, maar het is niet helemaal waar.

Nu ik zelf 50+ ben (58 om precies te zijn), ervaar ik ook dat mijn lichaam verandert, zonder dat ik daar iets voor hoef te doen. Klinkt goed misschien. Geen inspanning hoeven leveren, maar het verandert helaas de verkeerde kant op.

Dus je zal er zelf zeker iets voor moeten doen. Bijna niets gaat vanzelf in het leven.

Het positieve is, dat het zeker niet onmogelijk is. Afvallen na jouw 50ste en ook nog op de plaatsen waar jij het wilt! Zeker als je eenmaal weet hoe het nu komt, én wat je er zelf aan kan doen.

Meld je aan voor onze workshop “Taille verdwenen en buik gegroeid” en maak ook gelijk kennis met ons. Bij de workshop zijn maximaal 8 deelnemers. Wil je liever een individueel gesprek, dan kan dat natuurlijk ook. (06-20299616).

JA, ik meld mij aan voor de workshop Taille Verdwenen – Buik Gegroeid . Als cadeautje mag je ook een afspraak maken voor de vitamine- en mineralencheck t.w.v. € 99,00.

Ik maak liever een afspraak voor een individueel gesprek:

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *