Afvallen zonder gedoe met het wonderapparaat ..

Ik hoor je bijna denken: “oh jee, weer iemand die denkt dat ze het ei van Columbus heeft uitgevonden …”.

Misschien denk je ook; “Hoe lang ben ik nu al aan het “proberen” en het lukt maar niet, ondanks dat ik me had voorgenomen om gezonder te gaan leven en meer te gaan bewegen; het lukt gewoon niet”.

Zo denken heel veel van mijn cliënten.

Het valt ook niet altijd mee. Het leven is vol leuke verleidingen, waar we maar al te graag aan toegeven.

Natuurlijk bedenken we hoe we ons graag zouden willen voelen; Fit, een goede conditie, lekker met vriendinnen op pad, een dagje uitwaaien aan het strand met de kleinkinderen, meer dan genoeg energie om met manlief nog 50 kilometer te gaan fietsen, onbezorgd shoppen, waarbij je tevreden in de spiegel kijkt! We zien het al helemaal voor ons.

Maar het liefst zou je dat zonder moeite willen bereiken. Wees eerlijk! Heb jij nooit gedroomd van een wonder apparaat waar je 3x per week een uurtje in gaat liggen en waar je vanzelf slank, strak en glad uitkomt? “Buik weg”! Terwijl je gerust jouw wijntje kan blijven drinken.

Helaas, ontwaak uit deze droom.

Maar het is zeker niet onmogelijk om jouw droom te verwezenlijken zonder al te veel gedoe. We zijn op een leeftijd, dat we ons niet meer alles willen ontzeggen. We weten steeds beter wat we willen (en dus ook wat we niet willen). En ik spreek uit ervaring!

LijfStijling heeft een unieke aanpak, die voor iedereen anders is. Ieder mens is immers anders.

Onze eerste stap is een “Vitamine- en mineralen check”. We meten of jouw vitaminen en mineralen in balans zijn, maar ook kijken we naar jouw vetstofwisseling, jouw buikvet!!!, bloedsuikers en nog veel meer. Als dit niet in balans is, zal afvallen ook lastiger zijn.

Kom naar onze workshop Taille verdwenen-buik gegroeid en leer meer over de oorzaken van jouw lichaamsverandering. Ook vertellen we hoe jij kan transformeren naar de persoon uit jouw droom, zonder al te veel gedoe!

JA, ik meld mij aan voor de workshop Taille Verdwenen – Buik Gegroeid. Als cadeautje mag je dan de vitamine- en mineralencheck inplannen zonder kosten (t.w.v. € 99,00).

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *